培訓

網校

教材

題庫

您現在的位置:廣州成考網>備考資料>高升專試題>2020年成人高考高起?!队⒄Z》練習題及答案14

2020年成人高考高起?!队⒄Z》練習題及答案14

時間:2020年01月06日 廣州成考網,專注成人高考

導讀:成人高考英語是相對于高起??忌容^重要的得分科目。為方便考生,廣州成考網的小編整理了成人高考英語復習模擬試題,以下是“2020年成人高考高起?!队⒄Z》練習題及答案14”,希望對大家有用!

1. Is this the key the door?

A. of

B. to

C. for

D. from

2. There a table tennis match sometime next week, isn’t there?

A. is going to be

B. is going to have

C. will have

D. will be

3. She told her daughter in the street any more.

A. to not play

B. not to play

C. don’t play

D. not play

4. “What’s on the desk?” “________ some glasses.”

A. It is

B. There is

C. They are

D. There are

5. You can have fish meat, but you can’t have .

A. neither…nor…both

B. both…and…neither

C. either…or…both

D. either…or…neither

6. There’s not work to do. I can leave soon.

A. many

B. a

C. little

D. much

7. The box on the desk is made wood.

A. of

B. from

C. in

D. out

8. You can’t go into the room because it yet.

A. isn’t cleaned

B. not cleaned

C. hasn’t been cleaned

D. won’t be cleaned

9. She has lunch at home on Sundays.

A. don’t

B. hardly

C. doesn’t

D. not

10. What’s wrong this machine? It doesn’t work.

A. on

B. at

C. of

D. with

11. ______ house is beautiful. But ______ is more beautiful than ________.

A. Toms … my … he

B. Tom's … mine … his

C. Tom's … mine … him

D. Tom's … my … his

12. “How many people will go to London for the Olympic Games in 2012?”

“It’s hard to say.___________ people, I think.”

A. Million of

B. Millions of

C. Two millions of

D. Two million of

13. I thought the task would be very hard but it ________ to be easy.

A. showed

B. made out

C. had

D. turned out

14. We had many pens, but ink.

A. few

B. a few

C. not many

D. not much

15. The water steam when the temperature is above 100℃.

A. becomes into

B. makes into

C. takes into

D. turns into

16. Of all the actresses, she speaks English __________.

A. the most fluent

B. most fluently

C. better

D. the most beautiful

17. Mary and Bob _______ married on 9th April, 2009. They in love for a long time.

A. get…are

B. got…have been

C. have got…were

D. got…were

18. The girl wanted her brother to turn off the TV set.

A. afraid

B. frightened

C. frightening

D. frighten

19. The doctor on the boy as soon as he there.

A. operates…gets

B. operates…will get

C. will operate... gets

D. will operate…get

20. The _______ soldier was sent to the field hospital.

A. hurt

B. wounded

C. hurted

D. Harmed

21. The noise of the birds broke the morning’s _________.

A. peace

B. piece

C. place

D. quiet

22. We went on with our work without a _______.

A. stopping

B. break

C. relax

D. hobby

23. Go _________. We will help you.

A. ahead

B. on with

C. over

D. about

24. This English paper is ________ once a week.

A. public

B. put

C. published

D. set

25. Don’t worry about me. I’ll be back ________.

A. before long

B. long before

C. for a short time

D. just now

26. They have many ________ including three black cats.

A. pandas

B. pears

C. pets

D. peaches

27. You’re _______ late. The manager has already come.

A. terrible

B. nearly

C. terribly

D. near

28. He living in the country to the city.

A. likes

B. prefers

C. enjoys

D. loves

29. There is in today’s newspaper.

A. new anything

B. new something

C. anything new

D. something new

30. Help to the apples, children.

A. you

B. yours

C. yourselves

D. yourself

31. I’ll finish this work a week.

A. in

B. after

C. before

D. on

32. Neither of the twins clever, I’m afraid.

A. aren’t

B. are

C. isn’t

D. is

33. The ice is too thin for you to .

A. walk

B. walking

C. walk on it

D. walk on

34. I’ll give it to her as soon as she back .

A. come

B. came

C. will come

D. comes

35. We all carefully but we nothing.

A. listened…listened to

B. heard…heard

C. listened…heard

D. heard…listened to

2020年成人高考高起?!队⒄Z》練習題及答案14參考答案

1.B

2.A

3.B

4.D

5.C

6.D

7.A

8.C

9.B

10.D

11.B

12.B

13.D

14.D

15.D

16.B

17.B

18.B

19.C

20.B

21.A

22.B

23.A

24.C

25.A

26.C

27.C

28.B

29.D

30.C

31.A

32.D

33.D

34.D

35.C

添加微信,快速了解成人高考

上一篇:2020年成人高考高起?!队⒄Z》練習題及答案13

下一篇:沒有了

我來說兩句

已有0條評論

加微信,及時獲取成考資訊

成考網微信二維碼
中山大學成人高考培訓班2

資訊排行

  • 熱點
  • 推薦
  • 最新
  1. 1

    2018年成考報考時間以及注意事項

  2. 2

    成考專升本考上后還要讀幾年?

  3. 3

    2018年取消專升本

  4. 4

    2017年廣州暨南大學有自主招生嗎?

  5. 5

    2016年全國成人高校招生統一考試時間表

  6. 6

    2019年應該這樣了解成人高考

  7. 7

    成人本科的方式,成人本科要讀幾年畢業?

  8. 8

    廣東省2016年各類成人高校招生錄取最低控制分數線

  9. 9

    2018年專升本改革

  10. 10

    廣東省2015年各類成人高校招生錄取最低控制分數線

2020年成人高考教材資料

快速鏈接

關于我們|收藏本站|歷史版本|投訴建議|聯系我們|幫助中心|手機版| 分享到:

Copyright ? 2006-2020 廣州成考網 廣州成考網絡科技有限公司 版權所有

未經gzck.com.cn 授權不得轉載本站內所有資料 粵ICP備09002093號-3

廣州市海珠區昌崗東路271號(廣州市紡織服裝研究所)六樓全層 電話:13512711330

網上報警 安全聯盟官網驗證

粵公網安備 44010502000635號

電話咨詢

13512711330

教材購買

鐘老師

13602489835

股票融资账户